Vanaf die bodem is een stijging met zo'n 15% mogelijk. De bezorgdheid over nog meer maatregelen die de economische groei gaan doen afnemen, is namelijk weggevallen.

De Shanghai A-Share Stock Price Index kan volgens het analistenteam van Citigroup dit jaar opnieuw het niveau van 2800 tot 3100 punten bereiken en het zelfs beter dan de Chinese aandelen die in Hong Kong worden verhandeld.

Analist Minggao Shen is van mening dat het sentiment op de beurs in de komende maanden gemengd zal blijven. Op wat langere termijn verwacht Shen echter een "liquidity rally" en die zou nogal eens hevig kunnen worden.

Vanaf die bodem is een stijging met zo'n 15% mogelijk. De bezorgdheid over nog meer maatregelen die de economische groei gaan doen afnemen, is namelijk weggevallen. De Shanghai A-Share Stock Price Index kan volgens het analistenteam van Citigroup dit jaar opnieuw het niveau van 2800 tot 3100 punten bereiken en het zelfs beter dan de Chinese aandelen die in Hong Kong worden verhandeld. Analist Minggao Shen is van mening dat het sentiment op de beurs in de komende maanden gemengd zal blijven. Op wat langere termijn verwacht Shen echter een "liquidity rally" en die zou nogal eens hevig kunnen worden.