Het seizoen van de bedrijfsresultaten is volop bezig, met vandaag de cijfers van Citigroup op de agenda. De bank maakte beter dan verwachte resultaten bekend, waarbij een daling in de omzet gecompenseerd werd door kleinere verliezen op de kredietenportefeuille.

Per aandeel werd 1,29 dollar verdiend, ten opzichte van een consensusverwachting van slechts 1,14 dollar. David Hilder van Drexel Hamilton sprak van meevallende cijfers die duidelijk de verwachtingen overtroffen. Citigroup kan momenteel een winst van meer dan 4% vasthouden.

Het seizoen van de bedrijfsresultaten is volop bezig, met vandaag de cijfers van Citigroup op de agenda. De bank maakte beter dan verwachte resultaten bekend, waarbij een daling in de omzet gecompenseerd werd door kleinere verliezen op de kredietenportefeuille. Per aandeel werd 1,29 dollar verdiend, ten opzichte van een consensusverwachting van slechts 1,14 dollar. David Hilder van Drexel Hamilton sprak van meevallende cijfers die duidelijk de verwachtingen overtroffen. Citigroup kan momenteel een winst van meer dan 4% vasthouden.