Vorige week konden Alcoa en JP Morgan Chase & Co met de cijfers niet echt overtuigen. Vandaag is het onder andere uitkijken naar de cijfers van Charles Schwab en (vooral) die van Citigroup.

Ook Halliburton, Gannett en Delta Air Lines komen met cijfers. In Europa is het nog even langer wachten alvorens de cijferstroom echt op gang komt.

Vooral de tweede helft van deze maand gaat belangrijk worden wat de Europese bedrijfsresultaten betreft. Vandaag zijn er alvast de cijfers van Econocom en Philips.

Vorige week konden Alcoa en JP Morgan Chase & Co met de cijfers niet echt overtuigen. Vandaag is het onder andere uitkijken naar de cijfers van Charles Schwab en (vooral) die van Citigroup. Ook Halliburton, Gannett en Delta Air Lines komen met cijfers. In Europa is het nog even langer wachten alvorens de cijferstroom echt op gang komt. Vooral de tweede helft van deze maand gaat belangrijk worden wat de Europese bedrijfsresultaten betreft. Vandaag zijn er alvast de cijfers van Econocom en Philips.