De bank heeft een decennium lang geprobeerd om one-stop-shop oplossingen te bieden in de financiële sector, maar blijkt daar uiteindelijk toch niet in te zijn geslaagd.

De deal levert Citigroup 2,70 miljard dollar op, bedrag dat de noodlijdende bank meer dan nodig heeft. De nieuwe naam van de fusiegroep wordt Morgan Stanley Smith Barney.

William Smith van Smith Asset Management is van mening dat de ontmanteling van Citigroup in de komende maanden zal worden verder gezet. Hij is van mening dat Citigroup in zijn huidige vorm binnen 12 maanden niet meer zal bestaan.

De bank heeft een decennium lang geprobeerd om one-stop-shop oplossingen te bieden in de financiële sector, maar blijkt daar uiteindelijk toch niet in te zijn geslaagd. De deal levert Citigroup 2,70 miljard dollar op, bedrag dat de noodlijdende bank meer dan nodig heeft. De nieuwe naam van de fusiegroep wordt Morgan Stanley Smith Barney.William Smith van Smith Asset Management is van mening dat de ontmanteling van Citigroup in de komende maanden zal worden verder gezet. Hij is van mening dat Citigroup in zijn huidige vorm binnen 12 maanden niet meer zal bestaan.