Tijdens deze vergadering deelde de FDA mee dat een verdere analyse van de bestaande gegevens en een nieuwe veiligheidsupdate vereist is.

Aan deze vraag kan volgens UCB tegemoet gekomen worden zonder dat bijkomende klinische of niet-klinische studies vereist zijn.

KBC Securities verwacht ook een beslissing van Europa over de behandeling van reumatoïde artritis door Cimzia in de loop van dit jaar. Het neutraal advies voor het aandeel blijft gehandhaafd.

Bank Degroof merkt op dat er een stuk onzekerheid is weggevallen en dat de goedkeuring mogelijk nu al in 2009 kan volgen. Het koopadvies voor UCB blijft gehandhaafd.

Citi Investment Research blijft neutraal voor UCB, maar verlaagt het koersdoel van 25 naar 24 euro.

Tijdens deze vergadering deelde de FDA mee dat een verdere analyse van de bestaande gegevens en een nieuwe veiligheidsupdate vereist is. Aan deze vraag kan volgens UCB tegemoet gekomen worden zonder dat bijkomende klinische of niet-klinische studies vereist zijn.KBC Securities verwacht ook een beslissing van Europa over de behandeling van reumatoïde artritis door Cimzia in de loop van dit jaar. Het neutraal advies voor het aandeel blijft gehandhaafd. Bank Degroof merkt op dat er een stuk onzekerheid is weggevallen en dat de goedkeuring mogelijk nu al in 2009 kan volgen. Het koopadvies voor UCB blijft gehandhaafd. Citi Investment Research blijft neutraal voor UCB, maar verlaagt het koersdoel van 25 naar 24 euro.