Als voorwaarde voor het verkrijgen van de goedkeuring van Cimzia heeft de FDA een nieuwe veiligheidsupdate gevraagd met alle klinische gegevens, inclusief nieuwe gegevens gegenereerd sinds het indienen van de BLA.

De FDA heeft UCB uitgenodigd voor een vergadering om de verdere stappen te definiëren. Deze vergadering zou in de komende 30 dagen plaatsvinden.

Citi Investment Research is van mening dat de verhouding risico's/koerspotentieel eerder aan de onderzijde liggen. De lancering van Cimzia kan worden uitgesteld of in het ergste geval zelfs afgelast worden. Het aandeel krijgt een neutraal advies, met een gemiddeld risico.

Als voorwaarde voor het verkrijgen van de goedkeuring van Cimzia heeft de FDA een nieuwe veiligheidsupdate gevraagd met alle klinische gegevens, inclusief nieuwe gegevens gegenereerd sinds het indienen van de BLA. De FDA heeft UCB uitgenodigd voor een vergadering om de verdere stappen te definiëren. Deze vergadering zou in de komende 30 dagen plaatsvinden.Citi Investment Research is van mening dat de verhouding risico's/koerspotentieel eerder aan de onderzijde liggen. De lancering van Cimzia kan worden uitgesteld of in het ergste geval zelfs afgelast worden. Het aandeel krijgt een neutraal advies, met een gemiddeld risico.