ABN Amro gelooft dat het management een redelijk voorzichtige outlook heeft afgegeven met een verwachte omzetgroei van 3 tot 5%, die wordt veroorzaakt door de zwakkere wereldwijde vraag.

De omzet in het vierde kwartaal groeide met 6,2% (jaar op jaar) tot USD 12,4 miljard, met een productomzetgroei van 6,4%. Dit is de snelste groei in zes kwartalen.

De productcategorieën die het in de vorige periode goed hebben gedaan, blijven ook dit kwartaal goed presteren terwijl de categorieën die het in vorige kwartalen minder goed deden nu ook achterblijven.

De divisie collaboration zag een omzetdaling van 2% tot USD 980

miljoen. De divisie had last van zwakke vraag naar videoconferencing-apparatuur.

Het management wil graag voor een grotere portie van deze divisie een andere betaalstructuur, waarbij klanten een abonnement op de diensten kunnen afsluiten. ABN Amro handhaaft een neutraal advies.

ABN Amro gelooft dat het management een redelijk voorzichtige outlook heeft afgegeven met een verwachte omzetgroei van 3 tot 5%, die wordt veroorzaakt door de zwakkere wereldwijde vraag. De omzet in het vierde kwartaal groeide met 6,2% (jaar op jaar) tot USD 12,4 miljard, met een productomzetgroei van 6,4%. Dit is de snelste groei in zes kwartalen. De productcategorieën die het in de vorige periode goed hebben gedaan, blijven ook dit kwartaal goed presteren terwijl de categorieën die het in vorige kwartalen minder goed deden nu ook achterblijven. De divisie collaboration zag een omzetdaling van 2% tot USD 980 miljoen. De divisie had last van zwakke vraag naar videoconferencing-apparatuur. Het management wil graag voor een grotere portie van deze divisie een andere betaalstructuur, waarbij klanten een abonnement op de diensten kunnen afsluiten. ABN Amro handhaaft een neutraal advies.