Nochtans was er goed nieuws in de vorm van de beter dan verwachte bedrijfsresultaten die Cisco Systems gisterenavond na het sluiten van de beurs bekendmaakte. De koers van het aandeel Cisco, dat in de voorbeurshandel al sterk was gestegen, laat in reactie op de resultaten een winst van meer dan 11% optekenen.

Aan de andere kant is er het feit dat Wal-Mart vanmiddag met tegenvallende resultaten uitpakte. Het huidige kwartaal ziet er bovendien uitdagend uit en de kans is groot dat de resultaten opnieuw zullen tegenvallen. De koers van Wal-Mart noteert momenteel 2% in het rood.

Nochtans was er goed nieuws in de vorm van de beter dan verwachte bedrijfsresultaten die Cisco Systems gisterenavond na het sluiten van de beurs bekendmaakte. De koers van het aandeel Cisco, dat in de voorbeurshandel al sterk was gestegen, laat in reactie op de resultaten een winst van meer dan 11% optekenen. Aan de andere kant is er het feit dat Wal-Mart vanmiddag met tegenvallende resultaten uitpakte. Het huidige kwartaal ziet er bovendien uitdagend uit en de kans is groot dat de resultaten opnieuw zullen tegenvallen. De koers van Wal-Mart noteert momenteel 2% in het rood.