Zoals eerder al aangegeven is de pijn vooral voelbaar op de groeimarkten, waarbij Rusland en Brazilië met grote uitdagingen geconfronteerd worden. Op de analistenconferentie in New York wijzigde Chambers de guidance overigens niet, hij ervaart de toekomst nog steeds als eerder moeiljk.

Op 13 november had Cisco Systems een omzetdaling met ongeveer 10% in het vooruitzicht gesteld, waarbij de markten gedurende meerdere jaren zwak zouden blijven. Vooral in de service providers, goed voor ongeveer een derde van de omzet van Cisco, gaan de zaken niet zoals verhoopt.

Zoals eerder al aangegeven is de pijn vooral voelbaar op de groeimarkten, waarbij Rusland en Brazilië met grote uitdagingen geconfronteerd worden. Op de analistenconferentie in New York wijzigde Chambers de guidance overigens niet, hij ervaart de toekomst nog steeds als eerder moeiljk. Op 13 november had Cisco Systems een omzetdaling met ongeveer 10% in het vooruitzicht gesteld, waarbij de markten gedurende meerdere jaren zwak zouden blijven. Vooral in de service providers, goed voor ongeveer een derde van de omzet van Cisco, gaan de zaken niet zoals verhoopt.