Wanneer enerzijds rentetarieven op lange termijnobligaties relatief laag blijven (en enkel opwaartse druk ondervinden door verbeterende groeivooruitzichten en gepubliceerde bedrijfsresultaten telkens opnieuw hun verwachtingen blijken in te lossen, dan mag je volgens professor Stefan Duchateau niet teveel of te lang twijfelen.

De opwaartse druk op de Amerikaanse rente zal echter in de komende weken concreter worden naarmate de economische cijfers steeds nadrukkelijker zullen wijzen op een fundamenteel herstel van de bouwsector en verbeteringen op het vlak van de werkgelegenheid. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Wanneer enerzijds rentetarieven op lange termijnobligaties relatief laag blijven (en enkel opwaartse druk ondervinden door verbeterende groeivooruitzichten en gepubliceerde bedrijfsresultaten telkens opnieuw hun verwachtingen blijken in te lossen, dan mag je volgens professor Stefan Duchateau niet teveel of te lang twijfelen. De opwaartse druk op de Amerikaanse rente zal echter in de komende weken concreter worden naarmate de economische cijfers steeds nadrukkelijker zullen wijzen op een fundamenteel herstel van de bouwsector en verbeteringen op het vlak van de werkgelegenheid. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.