Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Cisco de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. Op de cijfers zelf viel er misschien niet zo heel veel op te merken, behalve misschien het feit dat de omzet onder de verwachtingen verbleef. De nettowinst was wel conform de consensus.

Maar vooral de guidance wat betreft de omzet viel, blijkt namelijk dat Cisco duidelijk invloed ondervindt van de moeilijke economische situatie. De resultaten van Cisco sloot de beleggers in het verkeerde keelgat, de koers verliest momenteel meer dan 12%.

Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Cisco de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. Op de cijfers zelf viel er misschien niet zo heel veel op te merken, behalve misschien het feit dat de omzet onder de verwachtingen verbleef. De nettowinst was wel conform de consensus. Maar vooral de guidance wat betreft de omzet viel, blijkt namelijk dat Cisco duidelijk invloed ondervindt van de moeilijke economische situatie. De resultaten van Cisco sloot de beleggers in het verkeerde keelgat, de koers verliest momenteel meer dan 12%.