De EGX30 sloot per saldo 8,95% lager, waarbij in de loop van de sessie de maximum toegelaten kaap van 10% werd overschreden. Op dat moment traden de circuitbrekers in werking.

De laatste keer dat er op de Egyptische beurs nog kon worden gehandeld, was op 27 januari. Ook toen gingen de beurskoersen zwaar onderuit als gevolg van de onlusten die aanleiding gaven tot het ontslag van president Moebarak.

Toch zijn de analisten niet zo pessimistisch over de toekomst van de Egyptische beurs. Financieminister Samir Radwan sloot zich daarbij aan, hij verklaarde gisteren dat het buitenland nog steeds grote belangstelling heeft om te investeren in Egypte.

De EGX30 sloot per saldo 8,95% lager, waarbij in de loop van de sessie de maximum toegelaten kaap van 10% werd overschreden. Op dat moment traden de circuitbrekers in werking. De laatste keer dat er op de Egyptische beurs nog kon worden gehandeld, was op 27 januari. Ook toen gingen de beurskoersen zwaar onderuit als gevolg van de onlusten die aanleiding gaven tot het ontslag van president Moebarak. Toch zijn de analisten niet zo pessimistisch over de toekomst van de Egyptische beurs. Financieminister Samir Radwan sloot zich daarbij aan, hij verklaarde gisteren dat het buitenland nog steeds grote belangstelling heeft om te investeren in Egypte.