Volgens deze overeenkomst zullen beide ondernemingen tachtig 2K DLP digitale projectors installeren in bioscopen van Cap Cinéma in heel Frankrijk.

Met meer dan 100 schermen in het hele land is Cap Cinéma een van de beroemdste bioscoopexploitanten in Frankrijk. Cap Cinéma is al geruime tijd klant van Barco's Meerwaardepartner Cinemeccanica en liet zijn keuze vallen op projectors uit de DP-reeks van Barco voor zijn digitale conversie, met financieringssteun van Ymagis.

Tijdens de eerste plaatsingsfase die loopt tot september 2009 zetten bioscopen in Blois, Saint-Quentin, Périgeux, Agen, Carcassonne, Montauban, Beaune en Fribourg de stap naar het digitale tijdperk. De lancering voor andere complexen volgt dan in oktober 2009.

Volgens deze overeenkomst zullen beide ondernemingen tachtig 2K DLP digitale projectors installeren in bioscopen van Cap Cinéma in heel Frankrijk.Met meer dan 100 schermen in het hele land is Cap Cinéma een van de beroemdste bioscoopexploitanten in Frankrijk. Cap Cinéma is al geruime tijd klant van Barco's Meerwaardepartner Cinemeccanica en liet zijn keuze vallen op projectors uit de DP-reeks van Barco voor zijn digitale conversie, met financieringssteun van Ymagis. Tijdens de eerste plaatsingsfase die loopt tot september 2009 zetten bioscopen in Blois, Saint-Quentin, Périgeux, Agen, Carcassonne, Montauban, Beaune en Fribourg de stap naar het digitale tijdperk. De lancering voor andere complexen volgt dan in oktober 2009.