Barco heeft vandaag aangekondigd dat haar marktaandeel in Latijns-Amerika verder gegroeid is dankzij een nieuwe overeenkomst met Cinemark. Cinemark wenst al haar bioscopen in 13 Latijns-Amerikaanse landen uit te rusten met de Series 2 digital cinema projectoren van Barco.

Met deze nieuwe overeenkomst worden de bestaande grootschalige projecten uitgebreid en groeit het klantenbestand.

Dankzij de deal met Cinemark tekent Barco zich vandaag duidelijk af als marktleider in Latijns-Amerika. Barco levert een mix van DP2K-23B en DP2K-32B digital cinema projectoren, allen DCI-compliant en uitgerust met de three-chip DLP Cinema® technologie van Texas Instruments.

Barco heeft vandaag aangekondigd dat haar marktaandeel in Latijns-Amerika verder gegroeid is dankzij een nieuwe overeenkomst met Cinemark. Cinemark wenst al haar bioscopen in 13 Latijns-Amerikaanse landen uit te rusten met de Series 2 digital cinema projectoren van Barco. Met deze nieuwe overeenkomst worden de bestaande grootschalige projecten uitgebreid en groeit het klantenbestand. Dankzij de deal met Cinemark tekent Barco zich vandaag duidelijk af als marktleider in Latijns-Amerika. Barco levert een mix van DP2K-23B en DP2K-32B digital cinema projectoren, allen DCI-compliant en uitgerust met de three-chip DLP Cinema® technologie van Texas Instruments.