Binnen deze overeenkomst wordt Cinemark ook partner van de DLP Cinema® productgroep van Texas Instruments (TI) (NYSE: TXN) en mediaserverprovider Doremi om zich te verzekeren van de allerbeste en helderste digitale cinemaoplossing uit de sector.

Deze groep partners kan samen bogen op meer dan 100 jaar bioscoopervaring en zal de volledige waaier van de verwachte nieuwe reeks verbeterde DLP Cinema 4K projectors van de volgende generatie van Barco gebruiken.

Dit partnerschap houdt Barco's leiderspositie in de digitale cinemamarkt de komende jaren in stand, zo stelt het bedrijf in een persmededeling.

Binnen deze overeenkomst wordt Cinemark ook partner van de DLP Cinema® productgroep van Texas Instruments (TI) (NYSE: TXN) en mediaserverprovider Doremi om zich te verzekeren van de allerbeste en helderste digitale cinemaoplossing uit de sector. Deze groep partners kan samen bogen op meer dan 100 jaar bioscoopervaring en zal de volledige waaier van de verwachte nieuwe reeks verbeterde DLP Cinema 4K projectors van de volgende generatie van Barco gebruiken. Dit partnerschap houdt Barco's leiderspositie in de digitale cinemamarkt de komende jaren in stand, zo stelt het bedrijf in een persmededeling.