Vandaag wordt er nog rustig afgetrapt, met onder andere de cijfers van Telenet en Wereldhave. Ook dinsdag doen we het nog kalmpjesaan, dan staan de cijfers van onder andere TomTom op de agenda. Woensdag komen Corio, Heineken en WDP op hun beurt rapporteren.

Donderdag wordt ook voor de Brusselse beurs een belangrijke dag, met onder andere de resultaten van Deceuninck, KBC en Solvay.

Bij onze noorderburen komen Ordina, Randstad en SBM Offshore rapporteren. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van Aegon en Nieuwe Steen Investments.

Vandaag wordt er nog rustig afgetrapt, met onder andere de cijfers van Telenet en Wereldhave. Ook dinsdag doen we het nog kalmpjesaan, dan staan de cijfers van onder andere TomTom op de agenda. Woensdag komen Corio, Heineken en WDP op hun beurt rapporteren. Donderdag wordt ook voor de Brusselse beurs een belangrijke dag, met onder andere de resultaten van Deceuninck, KBC en Solvay. Bij onze noorderburen komen Ordina, Randstad en SBM Offshore rapporteren. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van Aegon en Nieuwe Steen Investments.