Op de eerste plaats zijn er natuurlijk de cijfers van Citigroup, waar met bijzondere aandacht naar zal worden uitgekeken. Daarnaast zijn onder andere de resultaten van Eli Lilly, IBM en Hasbro de moeite van het vermelden waard.

Ook heel wat Chinese bedrijven komen vandaag met resultaten. In Europa blijft het relatief windstil, met de cijfers van Philips als uitzondering die de regel bevestigt.

Deze week komt ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan de cijferstroom op gang, met onder andere een aantal Belgische bedrijven die verslag komen uitbrengen over de gang van zaken in het eerste kwartaal.

Op de eerste plaats zijn er natuurlijk de cijfers van Citigroup, waar met bijzondere aandacht naar zal worden uitgekeken. Daarnaast zijn onder andere de resultaten van Eli Lilly, IBM en Hasbro de moeite van het vermelden waard. Ook heel wat Chinese bedrijven komen vandaag met resultaten. In Europa blijft het relatief windstil, met de cijfers van Philips als uitzondering die de regel bevestigt. Deze week komt ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan de cijferstroom op gang, met onder andere een aantal Belgische bedrijven die verslag komen uitbrengen over de gang van zaken in het eerste kwartaal.