In Nederland krijgen we woensdag ASML (Houden). Gezien de ontwikkelingen in de semiconductorindustrie zal het concern volgens Theodoor Gilissen Bankiers waarschijnlijk niet al te optimistisch zijn over de tweede jaarhelft.

Daarnaast kijkt de markt uit naar de detailhandelsverkopen in de VS, die donderdag worden gepubliceerd. Woensdag houdt Fed voorzitter Bernanke de halfjaarlijkse toespraak over de monetaire strategie.

De markt gaat er vanuit dat hij zal zeggen dat de huidige slechte ontwikkeling van de werkgelegenheid nog geen reden is voor nieuwe maatregelen op het gebied van kwantitatieve verruiming.

Vandaag worden de notulen van de laatste vergadering van het FOMC gepubliceerd.

In Nederland krijgen we woensdag ASML (Houden). Gezien de ontwikkelingen in de semiconductorindustrie zal het concern volgens Theodoor Gilissen Bankiers waarschijnlijk niet al te optimistisch zijn over de tweede jaarhelft. Daarnaast kijkt de markt uit naar de detailhandelsverkopen in de VS, die donderdag worden gepubliceerd. Woensdag houdt Fed voorzitter Bernanke de halfjaarlijkse toespraak over de monetaire strategie. De markt gaat er vanuit dat hij zal zeggen dat de huidige slechte ontwikkeling van de werkgelegenheid nog geen reden is voor nieuwe maatregelen op het gebied van kwantitatieve verruiming. Vandaag worden de notulen van de laatste vergadering van het FOMC gepubliceerd.