Petroplus heeft te lijden onder de hogere olieprijzen, een reden om ons advies weer naar beneden bij te stellen. Als er prognoses gegeven werden waren deze voorzichtig of zelfs teleurstellend (Arcadis, Vastned, Grontmij). Hogere koersdoelen stellen de analisten voor ABN Amro voor ConocoPhillips, Intertek Group, SBM Offshore.

De AEX is onder de horizontale steun van 363 gezakt. Dit duidt op een periode van verdere verzwakking. De volgende steunniveaus zijn respectievelijk (circa) 358 punten en 353 punten.

Het technische beeld van de AEX zal volgens ABN Amro pas weer aanzienlijk verbeteren als de AEX boven de weerstand rond 374 punten weet te sluiten.

Petroplus heeft te lijden onder de hogere olieprijzen, een reden om ons advies weer naar beneden bij te stellen. Als er prognoses gegeven werden waren deze voorzichtig of zelfs teleurstellend (Arcadis, Vastned, Grontmij). Hogere koersdoelen stellen de analisten voor ABN Amro voor ConocoPhillips, Intertek Group, SBM Offshore. De AEX is onder de horizontale steun van 363 gezakt. Dit duidt op een periode van verdere verzwakking. De volgende steunniveaus zijn respectievelijk (circa) 358 punten en 353 punten. Het technische beeld van de AEX zal volgens ABN Amro pas weer aanzienlijk verbeteren als de AEX boven de weerstand rond 374 punten weet te sluiten.