Alleen wanneer de dalende trendlijn en recente top van 318,18 punten opwaarts wordt doorbroken, treedt er op de weekgrafiek een verbetering in het technische beeld op.

Indien de index significant onder de zone 284-289 sluit mag er een continuatie van de dalende trend worden verwacht. Eerste koersdoelen liggen dan rond de 260 zone.

Het cijferseizoen loopt volgens ABN Amro langzaamaan ten einde. Deze week zullen onder meer Hewlett-Packard en Compass met hun cijfers naar buiten komen.

Op macro-economisch gebied kijken wij uit naar de gegevens over de particuliere consumptie, gezinsinkomens en -bestedingen en de orders duurzame goederen in de Verenigde Staten.

In Europa staan de Ifo-index, ondernemersvertrouwen en de inkoopmanagerindex op de agenda.

Alleen wanneer de dalende trendlijn en recente top van 318,18 punten opwaarts wordt doorbroken, treedt er op de weekgrafiek een verbetering in het technische beeld op. Indien de index significant onder de zone 284-289 sluit mag er een continuatie van de dalende trend worden verwacht. Eerste koersdoelen liggen dan rond de 260 zone. Het cijferseizoen loopt volgens ABN Amro langzaamaan ten einde. Deze week zullen onder meer Hewlett-Packard en Compass met hun cijfers naar buiten komen. Op macro-economisch gebied kijken wij uit naar de gegevens over de particuliere consumptie, gezinsinkomens en -bestedingen en de orders duurzame goederen in de Verenigde Staten. In Europa staan de Ifo-index, ondernemersvertrouwen en de inkoopmanagerindex op de agenda.