De orderontvangst bleek volgens ABN Amro teleurstellend te zijn. Metro en Becton Dickinson kregen een adviesverhoging.

Op het overnamefront zagen we wederom activiteiten. Zo bood ArcelorMittal op Australische kolenmijnen en deed Telecom Italia een overname in Brazilië.

De komende week zal de bedrijfsagenda wat drukker zijn. Zo zullen onder meer Philips, Sligro en AkzoNobel, USG People en TomTom een kijkje in hun boeken geven.

Op macro-economisch gebied zullen onder meer de cijfers bekend gemaakt worden van ZEW-indicator in Duitsland en de Leading Indicators en Housing market-index in de Verenigde Staten.

De orderontvangst bleek volgens ABN Amro teleurstellend te zijn. Metro en Becton Dickinson kregen een adviesverhoging. Op het overnamefront zagen we wederom activiteiten. Zo bood ArcelorMittal op Australische kolenmijnen en deed Telecom Italia een overname in Brazilië. De komende week zal de bedrijfsagenda wat drukker zijn. Zo zullen onder meer Philips, Sligro en AkzoNobel, USG People en TomTom een kijkje in hun boeken geven. Op macro-economisch gebied zullen onder meer de cijfers bekend gemaakt worden van ZEW-indicator in Duitsland en de Leading Indicators en Housing market-index in de Verenigde Staten.