In Nederland maakte Beter Bed bekend een zwak kwartaal te hebben doorgemaakt, net als AkzoNobel. Bouwbedrijf Ballast Nedam verraste weinig.

Sligro presteerde in het tweede kwartaal licht beter dan verwacht. De groothandel in voedingsmiddelen viel op door de autonome groei die sterker steeg dan het marktgemiddelde.

Philips publiceerde gemengde resultaten. De lange termijn strategie van het bedrijf beschouwt men als positief en daarom handhaaft ABN Amro koopadvies op het aandeel.

Ook op overnamefront was er weer nieuws te melden. Zo maakte Randstad bekend een grote acquisitie te doen in Amerika, waardoor het de op twee na grootste HR-dienstverlener op de Amerikaanse markt wordt.

Thermo Fisher deed een kleine overname en verkreeg daarmee een positie op het gebied van microbiologische producten voor laboratoria.

Imtech deed een overname in Zweden, waarmee het de positie in de Zweedse markt voor technische dienstverlening aanzienlijk verstevigde.

In Nederland maakte Beter Bed bekend een zwak kwartaal te hebben doorgemaakt, net als AkzoNobel. Bouwbedrijf Ballast Nedam verraste weinig. Sligro presteerde in het tweede kwartaal licht beter dan verwacht. De groothandel in voedingsmiddelen viel op door de autonome groei die sterker steeg dan het marktgemiddelde. Philips publiceerde gemengde resultaten. De lange termijn strategie van het bedrijf beschouwt men als positief en daarom handhaaft ABN Amro koopadvies op het aandeel. Ook op overnamefront was er weer nieuws te melden. Zo maakte Randstad bekend een grote acquisitie te doen in Amerika, waardoor het de op twee na grootste HR-dienstverlener op de Amerikaanse markt wordt. Thermo Fisher deed een kleine overname en verkreeg daarmee een positie op het gebied van microbiologische producten voor laboratoria. Imtech deed een overname in Zweden, waarmee het de positie in de Zweedse markt voor technische dienstverlening aanzienlijk verstevigde.