In België kijken we uit naar Telenet, KBC, Solvay, Deceuninck en Wereldhave, in Nederland kijken we uit naar Heineken, ING, Randstad, Ordina en Aegon.

Op macro-economisch gebied gaat de aandacht volgens ABN Amro uit naar de eerste ramingen over de ontwikkeling van de economie in de meeste Europese landen en Japan.

Daarnaast kijken we naar de Europese industriële productie in december, de Nederlandse inflatie en detailhandelsverkopen en naar de detailhandelsverkopen en het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten.

In België kijken we uit naar Telenet, KBC, Solvay, Deceuninck en Wereldhave, in Nederland kijken we uit naar Heineken, ING, Randstad, Ordina en Aegon. Op macro-economisch gebied gaat de aandacht volgens ABN Amro uit naar de eerste ramingen over de ontwikkeling van de economie in de meeste Europese landen en Japan. Daarnaast kijken we naar de Europese industriële productie in december, de Nederlandse inflatie en detailhandelsverkopen en naar de detailhandelsverkopen en het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten.