Dat betekent dat in de verte al weer een nieuwe cijferstroom wenkt. In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen.

We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Apollo Group. In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels opgedroogd, hoewel in de komende dagen nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren.

Maandag is traditioneel een rustige dag wat bedrijfsresultaten betreft, zelfs in een wat drukkere periode van het jaar. Blikvangers deze week zijn de cijfers van Unicredit op dinsdag en die van Banco Monte dei Paschi di Siena en Vienna Insurance op donderdag.

Bedrijfsagenda gaat zich weer vullen.

De komende week zal, als het om de publicatie van bedrijfscijfers gaat, dus rustig blijven. Met de start van een nieuw kwartaal over ruim een week, zal de bedrijfsagenda zich volgens ABN Amro weer langzaamaan gaan vullen. Dan zullen wij inzicht krijgen over hoe de bedrijven hebben gepresteerd over de eerste drie maanden van dit jaar.

Op macro-economisch gebied gaat de nieuwsstroom wederom gewoon door met de publicatie van gegevens over het Duitse ondernemers- en consumentenvertrouwen en werkloosheid, het Amerikaanse consumentenvertrouwen en de Europese inflatie.

Dat betekent dat in de verte al weer een nieuwe cijferstroom wenkt. In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Apollo Group. In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels opgedroogd, hoewel in de komende dagen nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren. Maandag is traditioneel een rustige dag wat bedrijfsresultaten betreft, zelfs in een wat drukkere periode van het jaar. Blikvangers deze week zijn de cijfers van Unicredit op dinsdag en die van Banco Monte dei Paschi di Siena en Vienna Insurance op donderdag.Bedrijfsagenda gaat zich weer vullen. De komende week zal, als het om de publicatie van bedrijfscijfers gaat, dus rustig blijven. Met de start van een nieuw kwartaal over ruim een week, zal de bedrijfsagenda zich volgens ABN Amro weer langzaamaan gaan vullen. Dan zullen wij inzicht krijgen over hoe de bedrijven hebben gepresteerd over de eerste drie maanden van dit jaar. Op macro-economisch gebied gaat de nieuwsstroom wederom gewoon door met de publicatie van gegevens over het Duitse ondernemers- en consumentenvertrouwen en werkloosheid, het Amerikaanse consumentenvertrouwen en de Europese inflatie.