Op de oliemarkten is de prijs voor een vat ruwe olie inmiddels opnieuw gestegen tot in de buurt van 75 dollar per vat. Heel wat bedrijven maakten vandaag resultaten bekend, waarbij vooral opviel dat de prognoses in de meeste gevallen eerder voorzichtig klonken.

De Brusselse beurs heeft eveneens nog steeds de wind in de zeilen, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot minder dan een procent. Umicore en KBC reageren gunstig op de gepubliceerde cijfers, Dexia moet echter fors terrein prijsgeven.

Op de oliemarkten is de prijs voor een vat ruwe olie inmiddels opnieuw gestegen tot in de buurt van 75 dollar per vat. Heel wat bedrijven maakten vandaag resultaten bekend, waarbij vooral opviel dat de prognoses in de meeste gevallen eerder voorzichtig klonken. De Brusselse beurs heeft eveneens nog steeds de wind in de zeilen, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot minder dan een procent. Umicore en KBC reageren gunstig op de gepubliceerde cijfers, Dexia moet echter fors terrein prijsgeven.