De resultaten van Lloyds Banking Group werden in Londen niet zo goed onthaald. De koers verliest fors terrein en sleept Royal Bank of Scotland mee in zijn vaart. Deutsche Telekom noteert op de vanmorgen gepubliceerde resultaten integendeel hoger.

De BEL 20 is op zijn beurt lager geopend, maar de belangrijkste Brusselse beursindex kan de schade voorlopig beperkt houden. Van een come-back boven 1700 is voorlopig geen sprake.

Het valt op dat Dexia opnieuw in het hoekje zit waar de slagen vallen. Fortis opende wat hoger, terwijl de resultaten van Nyrstar een eerder neutrale ontvangst kregen. De cijfers hebben in ieder geval weinig invloed op de koers.

De resultaten van Lloyds Banking Group werden in Londen niet zo goed onthaald. De koers verliest fors terrein en sleept Royal Bank of Scotland mee in zijn vaart. Deutsche Telekom noteert op de vanmorgen gepubliceerde resultaten integendeel hoger. De BEL 20 is op zijn beurt lager geopend, maar de belangrijkste Brusselse beursindex kan de schade voorlopig beperkt houden. Van een come-back boven 1700 is voorlopig geen sprake. Het valt op dat Dexia opnieuw in het hoekje zit waar de slagen vallen. Fortis opende wat hoger, terwijl de resultaten van Nyrstar een eerder neutrale ontvangst kregen. De cijfers hebben in ieder geval weinig invloed op de koers.