In de Verenigde Staten is de stroom cijfers langzamerhand over het hoogtepunt heen. Er komen deze week weliswaar nog heel wat bekende bedrijven rapporteren, maar de meeste echter zwaargewichten zijn inmiddels toch al de revue gepasseerd.

Vandaag is het onder andere de beurt aan General Motors, Sara Lee, Checkpoint Systems, Affymetrix, Fluor, Elisabeth Arden, Cigna en Apache.

Wel bijzonder blijft het in China, waar tientallen bedrijven verslag kwamen uitbrengen over de gang van zaken in het voorbije kwartaal. Daar waren bekende en minder bekende namen onder, maar de algemene trend is toch dat de kwaliteit van de Chinese bedrijfsresultaten enigszins te wensen overlaat. Het zal nog moeten blijken of dit fenomeen van tijdelijke aard zal blijken te zijn. Overigens rapporteren er vandaag ook heel wat bedrijven uit Taiwan.

Delhaize en Belgacom

In Europa wordt het eens te meer een drukke week, hoewel de start eerder rustig zal verlopen. Vandaag rapporteren BMW. Deze week komen onder andere Delhaize (vandaag) en Belgacom (morgen) met cijfers, gisteren het al de beurt aan Cofinimmo en Telenet.

Met name Europees gezien wordt wat het cijfers betreft een topdag, we vermelden de cijfers van France Telecom, BMW, Diageo, Metro, Infineon, Beiersdorf, Clariant, Fresenius, Lufthansa en Société Générale. Morgen is dan weer belangrijk omdat onder andere BNP Paribas met de resultaten komt.

In de Verenigde Staten is de stroom cijfers langzamerhand over het hoogtepunt heen. Er komen deze week weliswaar nog heel wat bekende bedrijven rapporteren, maar de meeste echter zwaargewichten zijn inmiddels toch al de revue gepasseerd. Vandaag is het onder andere de beurt aan General Motors, Sara Lee, Checkpoint Systems, Affymetrix, Fluor, Elisabeth Arden, Cigna en Apache. Wel bijzonder blijft het in China, waar tientallen bedrijven verslag kwamen uitbrengen over de gang van zaken in het voorbije kwartaal. Daar waren bekende en minder bekende namen onder, maar de algemene trend is toch dat de kwaliteit van de Chinese bedrijfsresultaten enigszins te wensen overlaat. Het zal nog moeten blijken of dit fenomeen van tijdelijke aard zal blijken te zijn. Overigens rapporteren er vandaag ook heel wat bedrijven uit Taiwan. Delhaize en Belgacom In Europa wordt het eens te meer een drukke week, hoewel de start eerder rustig zal verlopen. Vandaag rapporteren BMW. Deze week komen onder andere Delhaize (vandaag) en Belgacom (morgen) met cijfers, gisteren het al de beurt aan Cofinimmo en Telenet. Met name Europees gezien wordt wat het cijfers betreft een topdag, we vermelden de cijfers van France Telecom, BMW, Diageo, Metro, Infineon, Beiersdorf, Clariant, Fresenius, Lufthansa en Société Générale. Morgen is dan weer belangrijk omdat onder andere BNP Paribas met de resultaten komt.