Roche slaagt er nu eindelijk toch in om Genentech tot een overname te overtuigen, iets wat door de beleggers goed wordt onthaald. De resultaten van Carrefour werden goed onthaald, de koers stijgt eveneens.

In Brussel is trend opnieuw tegendraads, hier werd vanmorgen hoger geopend. De BEL 20 boekt een winst van zowat driekwart procent en blijft boven het niveau van 1650 noteren.

De resultaten van Delhaize worden goed onthaald, de koers van het aandeel noteert flink hoger. Opvallend is dat ook Dexia zijn opmars verder zet. Blijkbaar is er toch iets bij dit bankaandeel aan de hand.

Roche slaagt er nu eindelijk toch in om Genentech tot een overname te overtuigen, iets wat door de beleggers goed wordt onthaald. De resultaten van Carrefour werden goed onthaald, de koers stijgt eveneens. In Brussel is trend opnieuw tegendraads, hier werd vanmorgen hoger geopend. De BEL 20 boekt een winst van zowat driekwart procent en blijft boven het niveau van 1650 noteren. De resultaten van Delhaize worden goed onthaald, de koers van het aandeel noteert flink hoger. Opvallend is dat ook Dexia zijn opmars verder zet. Blijkbaar is er toch iets bij dit bankaandeel aan de hand.