Wat de kwartaalcijfers betreft, pakte Coca-Cola over het eerste kwartaal uit met een nettowinst van 1,62 miljard dollar in plaats van 1,75 miljard dollar. Per aandeel werd 36 dollar verdiend, ten opzichte van 39 dollarcent tijdens dezelfde periode een jaar eerder.

De omzet daalde met 4% tot 10,58 miljard dollar. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 44 dollarcent, waarmee aan de verwachtingen van de analisten werd voldaan. De omzet kwam met 10,55 miljard dollar iets hoger dan verwacht uit. De koers van Coca-Cola noteert in reactie op de kwartaalcijfers duidelijk hoger.

Wat de kwartaalcijfers betreft, pakte Coca-Cola over het eerste kwartaal uit met een nettowinst van 1,62 miljard dollar in plaats van 1,75 miljard dollar. Per aandeel werd 36 dollar verdiend, ten opzichte van 39 dollarcent tijdens dezelfde periode een jaar eerder. De omzet daalde met 4% tot 10,58 miljard dollar. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 44 dollarcent, waarmee aan de verwachtingen van de analisten werd voldaan. De omzet kwam met 10,55 miljard dollar iets hoger dan verwacht uit. De koers van Coca-Cola noteert in reactie op de kwartaalcijfers duidelijk hoger.