De stroom kwartaalcijfers is op gang gekomen, met vanmiddag onder andere tegenvallende resultaten voor State Street. De money manager zag de kwartaalwinst met 71% dalen.

Daarmee deed State Street het veel slechter dan verwacht, wat verklaart waarom de koers van dit aandeel meer dan 35% lager noteert. Bovendien zien ook de vooruitzichten voor 2009 er allesbehalve schitterend uit.

De olieprijs is vanmiddag nogmaals fors gedaald, dit vanwege de verwachting dat de vraag naar ruwe olie vanwege de recessie sterk gaat afnemen. Op de New York Mercantile Exchange daalde de prijs voor een vat ruwe olie met meer dan 3 dollar.

De stroom kwartaalcijfers is op gang gekomen, met vanmiddag onder andere tegenvallende resultaten voor State Street. De money manager zag de kwartaalwinst met 71% dalen. Daarmee deed State Street het veel slechter dan verwacht, wat verklaart waarom de koers van dit aandeel meer dan 35% lager noteert. Bovendien zien ook de vooruitzichten voor 2009 er allesbehalve schitterend uit. De olieprijs is vanmiddag nogmaals fors gedaald, dit vanwege de verwachting dat de vraag naar ruwe olie vanwege de recessie sterk gaat afnemen. Op de New York Mercantile Exchange daalde de prijs voor een vat ruwe olie met meer dan 3 dollar.