Enkele belangrijke bedrijven maakten vanmorgen kwartaalcijfers bekend. France Telecom noteert in de plus nadat de telecomoperator een verhoging van het dividend aankondigde. Ook aandelen als Anglo American en Total maakten in de opening een goede beurt.

De Brusselse beurs houdt het voorlopig bescheiden, met een winst van zowat een half procent voor de BEL 20. Die winst is voorlopig onvoldoende om de index weer boven het niveau van 1600 te tillen.

De cijfers van GBL maakten weinig reacties los. Opvallend is dat KBC eerder afwachtend op koers ligt. Blijkbaar blijft het wantrouwen ten opzichte van dit aandeel groot. Fortis en Ackermans & van Haaren liggen goed op koers, maar echt opvallende bewegers zijn er binnen de index niet.

Enkele belangrijke bedrijven maakten vanmorgen kwartaalcijfers bekend. France Telecom noteert in de plus nadat de telecomoperator een verhoging van het dividend aankondigde. Ook aandelen als Anglo American en Total maakten in de opening een goede beurt. De Brusselse beurs houdt het voorlopig bescheiden, met een winst van zowat een half procent voor de BEL 20. Die winst is voorlopig onvoldoende om de index weer boven het niveau van 1600 te tillen. De cijfers van GBL maakten weinig reacties los. Opvallend is dat KBC eerder afwachtend op koers ligt. Blijkbaar blijft het wantrouwen ten opzichte van dit aandeel groot. Fortis en Ackermans & van Haaren liggen goed op koers, maar echt opvallende bewegers zijn er binnen de index niet.