De belangrijkste indices openden lager, zonder dat er van grote bewegingen sprake was. Met ASML werd vandaag het resultatenseizoen in Europa op gang geschoten.

Het International Monetary Fund (IMF) heeft haar goedkeuring gegeven voor de volgende schijf aan hulpverlening voor Griekenland. Die schijf heeft betrekking op een bedrag van 3,24 miljard euro. Eerder kregen de Grieken al 34,30 miljard euro uitgekeerd.

Daarmee zijn de problemen echter nog niet opgelost. Christine Lagarde, de topvrouw van het IMF, waarschuwde vanmorgen dat er nog werk aan de winkel is alvorens Griekenland weer op het droge is getrokken. Vandaag plaatst Spanje opnieuw staatsobligaties, verwacht wordt deze veiling succesvol zal zijn.

De belangrijkste indices openden lager, zonder dat er van grote bewegingen sprake was. Met ASML werd vandaag het resultatenseizoen in Europa op gang geschoten.Het International Monetary Fund (IMF) heeft haar goedkeuring gegeven voor de volgende schijf aan hulpverlening voor Griekenland. Die schijf heeft betrekking op een bedrag van 3,24 miljard euro. Eerder kregen de Grieken al 34,30 miljard euro uitgekeerd. Daarmee zijn de problemen echter nog niet opgelost. Christine Lagarde, de topvrouw van het IMF, waarschuwde vanmorgen dat er nog werk aan de winkel is alvorens Griekenland weer op het droge is getrokken. Vandaag plaatst Spanje opnieuw staatsobligaties, verwacht wordt deze veiling succesvol zal zijn.