Dat hadden we volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas Private Banking ongeveer ook al eens van de ECB zelfs gehoord. Maar het wordt meer en meer duidelijk dat een er een breed draagvlak is voor QE in de eurozone en dat het meer een kwestie van timing is dan wel de vraag of deze actie er daadwerkelijk zal komen. En dit blijft natuurlijk goed nieuws voor de aandelenmarkten maar ook voor de USD.

De Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, met beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 geven ongeveer een kwart procent prijs. Vooral Cofinnimmo en Telenet kregen rake klappen, terwijl UCB duidelijk hoger afsloot.

Dat hadden we volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas Private Banking ongeveer ook al eens van de ECB zelfs gehoord. Maar het wordt meer en meer duidelijk dat een er een breed draagvlak is voor QE in de eurozone en dat het meer een kwestie van timing is dan wel de vraag of deze actie er daadwerkelijk zal komen. En dit blijft natuurlijk goed nieuws voor de aandelenmarkten maar ook voor de USD. De Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, met beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 geven ongeveer een kwart procent prijs. Vooral Cofinnimmo en Telenet kregen rake klappen, terwijl UCB duidelijk hoger afsloot.