Voor 70% in handen van de groep Arnault en het moederbedrijf boven LVMH (waarvan het 41% van de aandelen bezit) bevindt Christian Dior zich in het midden van een cascade aan holdings.

Vanuit een visionaire visie heeft het Parijse luxehuis vanaf het begin haar plaats gezocht op het internationale niveau: eerst in de VSA (vanaf 1948) en vervolgens naar Azië waar de groep nu 30% van de omzet realiseert (exclusief Japan).

Vandaag hebben slechts 2% van de ongeveer 1,3 miljard mensen in China reeds producten uit de luxesector gekocht tegen ongeveer 20% van de bevolking in Europa en 40% in Japan.

De economische neergang op het Europese continent is geen belemmering voor de groei in de luxesector die sinds 2006 een jaarlijkse groei van 10% kent (tegenover 1,40% in Europa over

dezelfde periode...). Delaunay heeft een koopadvies voor Christian Dior.

Voor 70% in handen van de groep Arnault en het moederbedrijf boven LVMH (waarvan het 41% van de aandelen bezit) bevindt Christian Dior zich in het midden van een cascade aan holdings. Vanuit een visionaire visie heeft het Parijse luxehuis vanaf het begin haar plaats gezocht op het internationale niveau: eerst in de VSA (vanaf 1948) en vervolgens naar Azië waar de groep nu 30% van de omzet realiseert (exclusief Japan). Vandaag hebben slechts 2% van de ongeveer 1,3 miljard mensen in China reeds producten uit de luxesector gekocht tegen ongeveer 20% van de bevolking in Europa en 40% in Japan. De economische neergang op het Europese continent is geen belemmering voor de groei in de luxesector die sinds 2006 een jaarlijkse groei van 10% kent (tegenover 1,40% in Europa over dezelfde periode...). Delaunay heeft een koopadvies voor Christian Dior.