Naar aanleiding van de resultaten van Philips gaven Christel Bosch en Bart Jooris van Fortis hun commentaar, vertaald naar de cijfers van Agfa-Gevaert: "De resultaten van Philips geven inderdaad een voorsmaakje op die van Agfa en die worden op 28 juli gepubliceerd. De divisie van de Nederlandse HealthCare boekte een organische omzetdaling van 5%."

Christel Bosch en Bart Jooris: "Onze vooruitzichten voor Agfa gaan uit van een omzetstijging met 1,30%. Philips noteerde een zeer lage orderintake op het vlak van toestellen, maar die activiteit is voor Agfa-Gevaert minder belangrijk. Patient Monitoring (dat deel uitmaakt van HC IT) en Imaging Sales deden het eveneens zwak, vooral in de Verenigde Staten. Op die markt is Agfa veel minder aanwezig dan Philips. Het koopadvies wordt gehandhaafd. Het verhaal van Agfa wordt ongetwijfeld vervolgd."

Naar aanleiding van de resultaten van Philips gaven Christel Bosch en Bart Jooris van Fortis hun commentaar, vertaald naar de cijfers van Agfa-Gevaert: "De resultaten van Philips geven inderdaad een voorsmaakje op die van Agfa en die worden op 28 juli gepubliceerd. De divisie van de Nederlandse HealthCare boekte een organische omzetdaling van 5%."Christel Bosch en Bart Jooris: "Onze vooruitzichten voor Agfa gaan uit van een omzetstijging met 1,30%. Philips noteerde een zeer lage orderintake op het vlak van toestellen, maar die activiteit is voor Agfa-Gevaert minder belangrijk. Patient Monitoring (dat deel uitmaakt van HC IT) en Imaging Sales deden het eveneens zwak, vooral in de Verenigde Staten. Op die markt is Agfa veel minder aanwezig dan Philips. Het koopadvies wordt gehandhaafd. Het verhaal van Agfa wordt ongetwijfeld vervolgd."