De tweede Europese chipproducent stelt dat de economie sterk blijft, wat zich vertaalt in een grote vraag naar chips. Bauer vindt het echter niet onverstandig om zich voorzichtig op te stellen.

Niemand weet namelijk wat er met de wereldeconomie in de tweede helft van dit jaar gaat gebeuren. Op 16 november zei Bauer in het boekjaar 2010-2011 een groei met bijna 10% te verwachten.

Dit percentage zou dus wel eens te conservatief kunnen zijn.

Overigens verhoogde ook het Nederlandse ASML, een bekende toeleverancier aan de chipsector, de winstverwachtingen voor het lopende boekjaar.

De tweede Europese chipproducent stelt dat de economie sterk blijft, wat zich vertaalt in een grote vraag naar chips. Bauer vindt het echter niet onverstandig om zich voorzichtig op te stellen. Niemand weet namelijk wat er met de wereldeconomie in de tweede helft van dit jaar gaat gebeuren. Op 16 november zei Bauer in het boekjaar 2010-2011 een groei met bijna 10% te verwachten. Dit percentage zou dus wel eens te conservatief kunnen zijn. Overigens verhoogde ook het Nederlandse ASML, een bekende toeleverancier aan de chipsector, de winstverwachtingen voor het lopende boekjaar.