Dat heeft onder andere te maken met de komst op de markt van nieuwe gadgets zoals bijvoorbeeld tablet computers. Die gaan de manier waarop we technologie gebruiken op een revolutionaire manier veranderen.

De SMH index, de index die richtinggevend is voor de chipsector, is vanaf december met bijna een kwart gestegen. Alle grote namen zoals Intel, Texas Instruments en Applied Materials zijn in deze index opgenomen.

Volgens de analisten kunnen de prijzen alleen maar verder stijgen, want iedereen wil de nieuwste technologie. Joe Terranova, kenner van de sector van de halfgeleiders, adviseert om op correcties aandelen te kopen. Zijn voorkeur binnen de sector gaat momenteel uit naar Nvidia.

Dat heeft onder andere te maken met de komst op de markt van nieuwe gadgets zoals bijvoorbeeld tablet computers. Die gaan de manier waarop we technologie gebruiken op een revolutionaire manier veranderen. De SMH index, de index die richtinggevend is voor de chipsector, is vanaf december met bijna een kwart gestegen. Alle grote namen zoals Intel, Texas Instruments en Applied Materials zijn in deze index opgenomen. Volgens de analisten kunnen de prijzen alleen maar verder stijgen, want iedereen wil de nieuwste technologie. Joe Terranova, kenner van de sector van de halfgeleiders, adviseert om op correcties aandelen te kopen. Zijn voorkeur binnen de sector gaat momenteel uit naar Nvidia.