Met name de Chinezen zijn zich een hoedje geschrokken van het politiek gekibbel in de VS. Onder het Amerikaans schuldenplafond ligt nog steeds een lading dynamiet waarvan de lont alsmaar korter wordt. Voor China staat er heel wat op het spel.

Wanneer de VS in een schuldenafgrond storen, zullen de Chinezen mee bloeden omdat ze grote hoeveelheden Amerikaans schatkistpapier bezitten.

Er staat een grote aardverschuiving te gebeuren en de recente gebeurtenissen kunnen daarvan de katalysator vormen. De tijd is voorbij dat de Chinese overheid blindelings Amerikaanse staatsobligaties zal inkopen.

Met name de Chinezen zijn zich een hoedje geschrokken van het politiek gekibbel in de VS. Onder het Amerikaans schuldenplafond ligt nog steeds een lading dynamiet waarvan de lont alsmaar korter wordt. Voor China staat er heel wat op het spel. Wanneer de VS in een schuldenafgrond storen, zullen de Chinezen mee bloeden omdat ze grote hoeveelheden Amerikaans schatkistpapier bezitten. Er staat een grote aardverschuiving te gebeuren en de recente gebeurtenissen kunnen daarvan de katalysator vormen. De tijd is voorbij dat de Chinese overheid blindelings Amerikaanse staatsobligaties zal inkopen.