Het beste bewijs daarvan zijn nog altijd de spooksteden, die ondanks alle mogelijke verklaringen nog altijd blijven leegstaan. De Chinezen zijn massaal blootgesteld aan de vastgoedzeepbel en zullen water en bloed mogen zweten als die zeepbel op een bepaald moment uiteenspat.

Deze week verscheen een rapport van de Chinese econoom Gan Li, waarin nogmaals gewaarschuwd werd voor de gevolgen van zo'n implosie. De Chinese economie kan zware klappen krijgen, met als mogelijk gevolg dat ze uiteindelijk toch op een harde landing zal afstevenen.

Het beste bewijs daarvan zijn nog altijd de spooksteden, die ondanks alle mogelijke verklaringen nog altijd blijven leegstaan. De Chinezen zijn massaal blootgesteld aan de vastgoedzeepbel en zullen water en bloed mogen zweten als die zeepbel op een bepaald moment uiteenspat. Deze week verscheen een rapport van de Chinese econoom Gan Li, waarin nogmaals gewaarschuwd werd voor de gevolgen van zo'n implosie. De Chinese economie kan zware klappen krijgen, met als mogelijk gevolg dat ze uiteindelijk toch op een harde landing zal afstevenen.