Het geduld van de hyperinflationisten wordt echter zwaar op de proef gesteld, want het goudprijs ligt er uitgeteld in de ringen bij. Met de zilverprijs is het zo mogelijk nog erger gesteld, telkens als het goud corrigeert gaat de zilverprijs zo mogelijk nog forser onderuit.

Maar voor sommige marktpartijen bieden de soms forse correcties in goud en zilver onverwachte koopkansen. De Chinezen slaan dankbaar toe bij elke correctie in de zilver- en goudprijs. Ongetwijfeld hoopt Beijing dat de FED haar taperingplannen nog lang opbergt, zodat de goud- en zilvermarkten als een citroen uitgeperst kunnen worden.

Het geduld van de hyperinflationisten wordt echter zwaar op de proef gesteld, want het goudprijs ligt er uitgeteld in de ringen bij. Met de zilverprijs is het zo mogelijk nog erger gesteld, telkens als het goud corrigeert gaat de zilverprijs zo mogelijk nog forser onderuit. Maar voor sommige marktpartijen bieden de soms forse correcties in goud en zilver onverwachte koopkansen. De Chinezen slaan dankbaar toe bij elke correctie in de zilver- en goudprijs. Ongetwijfeld hoopt Beijing dat de FED haar taperingplannen nog lang opbergt, zodat de goud- en zilvermarkten als een citroen uitgeperst kunnen worden.