Daarnaast werd uiteraard ook veel geld geïnvesteerd in Amerikaanse staatsobligaties. Uiteindelijk zullen de Chinezen nog meer diversificatie zoeken, waardoor ze bijvoorbeeld participaties in Europese, Amerikaanse enzovoort bedrijven kunnen nemen.

De veroveringstocht van China in de wereld lijkt pas te zijn begonnen. De Chinezen kunnen uiteindelijk een kwart van die wereld in handen krijgen want uiteindelijk zullen hun spaargelden een buitenlandse bestemming krijgen.

Op die manier zou China uitgroeien tot een grootmacht, zodat we misschien maar beter kunnen overwegen om Mandarijn te leren.

Daarnaast werd uiteraard ook veel geld geïnvesteerd in Amerikaanse staatsobligaties. Uiteindelijk zullen de Chinezen nog meer diversificatie zoeken, waardoor ze bijvoorbeeld participaties in Europese, Amerikaanse enzovoort bedrijven kunnen nemen. De veroveringstocht van China in de wereld lijkt pas te zijn begonnen. De Chinezen kunnen uiteindelijk een kwart van die wereld in handen krijgen want uiteindelijk zullen hun spaargelden een buitenlandse bestemming krijgen. Op die manier zou China uitgroeien tot een grootmacht, zodat we misschien maar beter kunnen overwegen om Mandarijn te leren.