Een goed voorbeeld daarvan is Londen, waar de Chinese kolonisatie in een onvoorstelbaar tempo plaatsvindt. Tussen 2010 en het derde kwartaal van dit jaar zijn de Chinese investeringen met maar liefst 1500% gestegen. In 2010 was dat nog maar 54 miljoen pond, nu is dat bedrag opgelopen tot 1 miljard pond.

Meer dan 50% van het Europees vastgoed door Chinezen wordt opgekocht, bevindt zich in Londen. Algemeen wordt aangenomen dat die investeringen nog zullen toenemen. Bovendien lijken de Chinezen een nieuw doelwit te hebben gevonden: het bankroete Detroit trekt steeds meer kopers uit het middenrijk aan.

Een goed voorbeeld daarvan is Londen, waar de Chinese kolonisatie in een onvoorstelbaar tempo plaatsvindt. Tussen 2010 en het derde kwartaal van dit jaar zijn de Chinese investeringen met maar liefst 1500% gestegen. In 2010 was dat nog maar 54 miljoen pond, nu is dat bedrag opgelopen tot 1 miljard pond. Meer dan 50% van het Europees vastgoed door Chinezen wordt opgekocht, bevindt zich in Londen. Algemeen wordt aangenomen dat die investeringen nog zullen toenemen. Bovendien lijken de Chinezen een nieuw doelwit te hebben gevonden: het bankroete Detroit trekt steeds meer kopers uit het middenrijk aan.