De cijfers zijn afkomst van vastgoedfirma Jones Lang LaSalle, die stelt dat ongeveer de helft van de gedane investeringen door Chinese en Zuid-Koreaanse institutionele beleggers werd gedaan. De investeringen gebeurden op de eerste plaats in de grote Europese landen.

Alistair Meadows, director, international capital group Asia Pacific bij Jones Lang LaSalle, verwacht dat deze beleggers in de komende jaren de Europese markt voor commercieel vastgoed zullen blijven investeren, waarbij hun aandacht vooral uitgaat naar kantoren.

De cijfers zijn afkomst van vastgoedfirma Jones Lang LaSalle, die stelt dat ongeveer de helft van de gedane investeringen door Chinese en Zuid-Koreaanse institutionele beleggers werd gedaan. De investeringen gebeurden op de eerste plaats in de grote Europese landen. Alistair Meadows, director, international capital group Asia Pacific bij Jones Lang LaSalle, verwacht dat deze beleggers in de komende jaren de Europese markt voor commercieel vastgoed zullen blijven investeren, waarbij hun aandacht vooral uitgaat naar kantoren.