Koopjesjagers hebben toen gebruikgemaakt van een correctie in de goudprijs. Zhang Yongtao, vice chairman van de China Gold Association, houdt nog rekening met een vraag van 250 ton goud in het eerste kwartaal van 2014 waar dat vorig jaar nog 300 ton was.

Maar volgens Zhang Yongtao zal de inzinking van de vraag slechts van tijdelijke aard zijn. Wanneer de periode van de feestdagen dichterbij komt, zullen de Chinezen opnieuw meer goud gaan kopen. Ook het seizoen van de trouwfeesten moet dit jaar nog beginnen.

Koopjesjagers hebben toen gebruikgemaakt van een correctie in de goudprijs. Zhang Yongtao, vice chairman van de China Gold Association, houdt nog rekening met een vraag van 250 ton goud in het eerste kwartaal van 2014 waar dat vorig jaar nog 300 ton was. Maar volgens Zhang Yongtao zal de inzinking van de vraag slechts van tijdelijke aard zijn. Wanneer de periode van de feestdagen dichterbij komt, zullen de Chinezen opnieuw meer goud gaan kopen. Ook het seizoen van de trouwfeesten moet dit jaar nog beginnen.