De index opgesteld door de China Federation of Logistics and Purchasing kwam vorige maand uit op 53,80, tegenover een stand van 51,70 in augustus. Elk cijfer boven 50 wijst in de richting van economische groei.

Uit de index over de Chinese verwerkende nijverheid blijkt dat de economie in het land het goed blijft doen, ondanks de vrees voor een aanzienlijke vertraging van de economische activiteiten.

De index wordt als een voorlopende indicator beschouwd. Hij staat nu al 19 maanden op rij boven het niveau van 50. De stand voor de maand september was de hoogste sinds mei van dit jaar.

De index opgesteld door de China Federation of Logistics and Purchasing kwam vorige maand uit op 53,80, tegenover een stand van 51,70 in augustus. Elk cijfer boven 50 wijst in de richting van economische groei. Uit de index over de Chinese verwerkende nijverheid blijkt dat de economie in het land het goed blijft doen, ondanks de vrees voor een aanzienlijke vertraging van de economische activiteiten. De index wordt als een voorlopende indicator beschouwd. Hij staat nu al 19 maanden op rij boven het niveau van 50. De stand voor de maand september was de hoogste sinds mei van dit jaar.