De index die de activiteit in de verwerkende industrie uitdrukt, stond deze maand op 52,90 tegenover 51,90 vorige maand. Elke stand van de index boven 50 betekent dat er sprake is van groei.

Chu Moon Sung, fund manager bij Shinhan BNP Paribas Asset Management Co. in Seoel, vertolkte de mening van zijn collega's door te stellen dat de Chinese groei intact blijft.

De reacties op de publicatie van de index die wordt opgesteld door HSBC Holdings en door Market Economics waren positief, de koersen op de beurs van Shanghai stegen meteen.

De index die de activiteit in de verwerkende industrie uitdrukt, stond deze maand op 52,90 tegenover 51,90 vorige maand. Elke stand van de index boven 50 betekent dat er sprake is van groei. Chu Moon Sung, fund manager bij Shinhan BNP Paribas Asset Management Co. in Seoel, vertolkte de mening van zijn collega's door te stellen dat de Chinese groei intact blijft. De reacties op de publicatie van de index die wordt opgesteld door HSBC Holdings en door Market Economics waren positief, de koersen op de beurs van Shanghai stegen meteen.