Maar Goldman Sachs vestigt er toch de aandacht op dat er wat China betreft iets anders aan de hand is. In een uitgebreid rapport wordt aandacht besteed aan de problemen waar China momenteel mee wordt geconfronteerd, meer bepaald in de banken- en vastgoedsector.

Hugh Hendry van de Amerikaanse zakenbank waarschuwde enkele jaren geleden al voor een ernstige crisis op de Chinese vastgoedmarkt en die is zich nu aan het voltrekken. China worstelt met een grote overcapaciteit en die zal de sector nog wel een jaar of twee met een vastgoedcrisis opzadelen.

Maar Goldman Sachs vestigt er toch de aandacht op dat er wat China betreft iets anders aan de hand is. In een uitgebreid rapport wordt aandacht besteed aan de problemen waar China momenteel mee wordt geconfronteerd, meer bepaald in de banken- en vastgoedsector. Hugh Hendry van de Amerikaanse zakenbank waarschuwde enkele jaren geleden al voor een ernstige crisis op de Chinese vastgoedmarkt en die is zich nu aan het voltrekken. China worstelt met een grote overcapaciteit en die zal de sector nog wel een jaar of twee met een vastgoedcrisis opzadelen.