Daardoor zouden de projectoren gedwongen om de prijzen te laten zakken.

Chen Xingdong en Isaac Meng, in Beijing analisten bij BNP Paribas, zijn van mening dat de regering zich tot doel heeft gesteld om de huizenmarkt op een ordentelijke manier laten corrigeren.

Daardoor kan worden voorkomen dat er een zeepbel ontstaat die op een later tijdstip gaat ontploffen. De beide analisten verwachten dat de correctie op de vastgoedmarkt zich vanaf deze maand kan doorzetten.

In juli stegen de vastgoedprijzen in de 70 grootste Chinese steden nog met 10,30% op jaarbasis, een stijgingspercentage dat uiteraard niet houdbaar is. Xingdong en Meng verwachten dat de vastgoedontwikkelaars op de beurs van Beijing zwak gaan blijven presteren.

Daardoor zouden de projectoren gedwongen om de prijzen te laten zakken. Chen Xingdong en Isaac Meng, in Beijing analisten bij BNP Paribas, zijn van mening dat de regering zich tot doel heeft gesteld om de huizenmarkt op een ordentelijke manier laten corrigeren. Daardoor kan worden voorkomen dat er een zeepbel ontstaat die op een later tijdstip gaat ontploffen. De beide analisten verwachten dat de correctie op de vastgoedmarkt zich vanaf deze maand kan doorzetten. In juli stegen de vastgoedprijzen in de 70 grootste Chinese steden nog met 10,30% op jaarbasis, een stijgingspercentage dat uiteraard niet houdbaar is. Xingdong en Meng verwachten dat de vastgoedontwikkelaars op de beurs van Beijing zwak gaan blijven presteren.