De cijfers zijn afkomstig van het National Bureau of Statistics, dat in januari 2011 echter de wijze waarop de statistieken samengesteld worden heeft gewijzigd. Als gevolg van een lagere vraag hebben heel wat projectontwikkelaars hun prijzen naar beneden aangepast.

In Shanghai en Guangzhou werden prijsdalingen met 0,60% opgetekend ten opzichte van de maand mei. Het was van januari 2011 geleden dat nog zo'n sterke daling op kwartaalbasis opgetekend werd. De sterkste daling deed zich echter voor in de oostelijke stad Hangzhou: minus 1,70%.

De cijfers zijn afkomstig van het National Bureau of Statistics, dat in januari 2011 echter de wijze waarop de statistieken samengesteld worden heeft gewijzigd. Als gevolg van een lagere vraag hebben heel wat projectontwikkelaars hun prijzen naar beneden aangepast. In Shanghai en Guangzhou werden prijsdalingen met 0,60% opgetekend ten opzichte van de maand mei. Het was van januari 2011 geleden dat nog zo'n sterke daling op kwartaalbasis opgetekend werd. De sterkste daling deed zich echter voor in de oostelijke stad Hangzhou: minus 1,70%.