Daarnaast moet nog eens een kwart van die kredieten in minder dan zes maanden doorgerold worden. Daarmee weerklinken volgens Charlene Chu van Fitch Ratings de echo's van de crisissen zoals we die bij Northern Rock, Lehman Brothers en andere banken hebben gezien.

De Chinese banken zijn al gedwongen geweest om 3000 miljard dollar aan reserves te parkeren bij de centrale bank, maar dat bedrag zou niet volstaan om de problemen af te wentelen. Die problemen zouden zeer binnenkort aan de oppervlakte kunnen komen.

Daarnaast moet nog eens een kwart van die kredieten in minder dan zes maanden doorgerold worden. Daarmee weerklinken volgens Charlene Chu van Fitch Ratings de echo's van de crisissen zoals we die bij Northern Rock, Lehman Brothers en andere banken hebben gezien. De Chinese banken zijn al gedwongen geweest om 3000 miljard dollar aan reserves te parkeren bij de centrale bank, maar dat bedrag zou niet volstaan om de problemen af te wentelen. Die problemen zouden zeer binnenkort aan de oppervlakte kunnen komen.